smaller-logo.png
svenfino
svenfino

Fönster & altandörrar

drutex_windows-oot9x91gwrhlz7fajvcy60wpddkdfrivlxr81jygqm.jpg.webp

PVC fönster Iglo Energy är en produkt Drutex själva har utvecklat. Fönster är utrustade med ett innovativt tätningssystem, vilket garanterar de bästa parametrarna för energibesparing.

Detta är den första lösningen i världen i ett sådant system där man tillämpar en centraltätning i skummad EPDM.

Systemet garanterar även utomordentliga parametrar för luftgenomsläpp, vattentäthet och vindmotstånd. Denna lösning är perfekt för energibesparande och passiva hus.

Drutex 3– glas PVC fönster har mycket bra U– värde och är underhållsfria. De tappar ingen färgnyans genom åren, vilket innebär att era fönster har samma färg som den dagen ni flyttade in i ert hus.

Egenskaper:

  • Profil – 7-kammars profiler tillverkas endast av råmaterial i A-klass, karmens djup är 82 mm.

  • Glas – Profilen är utrustad med ett standard glaspaket 4/18/4/18/4 med Ug=0,5 W/(m²K). Det är även möjligt att använda ett 4-glaspaket med Ug=0,3 W/(m²K).

  • Beslag – Maco Multi Matic KS Beslag levereras som standard med två inbrottssäkra pluggar och Silber-Look beläggning. Dessutom är de utrustade med fönsterbladets lyftmekanism med spärr för felaktigt handtagsläge. Ytterligare kan profilen utrustas med dolda gångjärn och skydd mot inbrott i klass RC2 och RC2N. Profilen kan också utrustas med twin-fit beslag, som möjliggör dubbel vädringsfunktion genom att bara förflytta handtag en gång.
  • Tätningslister – Fönster är utrustade med ett innovativt tätningssystem av skummad EPDM som är tillgängligt enbart hos Drutex och garanterar utmärkta parametrar för energibesparing. EPDM tätningslister är tillgängliga i svart, grå och grafitgrå.

  • Färger – Ett brett urval av 43 olika Renolitfanér garanterar att man kan arrangera interiören enligt sitt eget önskemål.

  • U-värde – Uw=0,79 W/(m²K)* för fönster med 2-kammars glaspaket med argon däri.

Villa Maria

Villa Maria
Skogsgatan 93
587 23 LINKÖPING

E-mail

Villa Maria

Copyright © 2021 Villa Maria. All Rights Reserved.