smaller-logo.png
svenfino
svenfino
  • big drawings
  • arkitekt

Arkitekt

Det finns många anledningar till att bygga ett helt nytt hus. Kanske en av de största anledningarna till att bygga nytt är möjligheten till att skräddarsy sitt hus in i minsta detalj. Ni behöver själva inte vara expert på alla detaljer och finesser, det är därför vi finns.

Vi tittar även på vilken typ av hus som är mest lämpligt samt tillåtet att bygga på er tomt, självklart ska detta även passa er ekonomi. Vi arkitektritar och hjälper er sedan genom hela kedjan, från idé till slutbesiktning. Vi kan också bistå i utvalda delar där ni behöver stöd och råd.

Förutom era önskemål om stil och praktiska lösningar ser vi även till att ta tillvara på alla de möjligheter er tomt har. Det kan exempelvis vara att förstärka och rama in en vacker utsikt, hitta den bästa sol och grillhörnan eller skapa det bästa flödet mellan ute och inne.

Villa Maria har som mål att tillsammans med er hitta en gemensam plattform, ett gemensamt språk, som leder till att skapa kreativa idéer. Skapa något nytt och unikt, få pusselbitarna på plats för att slutligen skapa ert livsverk. Alla kunder är olika och därför blir också varje hus unikt och personligt.

Villa Maria

Villa Maria
Skogsgatan 93
587 23 LINKÖPING

E-mail

Villa Maria

Copyright © 2021 Villa Maria. All Rights Reserved.