smaller-logo.png
svenfino
svenfino
  • Exempel
  • Garage 1

Övriga byggnader

Villa Maria utför allt ifrån projektering, arkitektur/design till färdig byggnad. Vi och våra väletablerade entreprenörer runt om i Skandinavien har inga begränsningar när det kommer till projektets storlek.

Tillsammans med våra entreprenörer projekterar och utför vi allt ifrån mindre byggnationer såsom, Attefallshus, garage, poolhus till större sporthallar, hotell, kontorsbyggnader m.m.

FÖRSKOLA - Pris mot förfrågan.

Villa Maria Förskola är utförd med två avdelningar på totalt 420 kvm med plats för ca 40 barn, ytan är effektivt utnyttjad för att uppmana till lärande och lek, men också lugn och ro.

ÄLDREBOENDE - Pris mot förfrågan.

Villa Maria Äldreboende har 2200 kvm fördelat på två plan/avdelningar. Planlösning och utrymmen är utformat med tanken att hålla för framtiden med bl.a. “kris rum”, väl tilltagna boenderum, altaner, personalboende, kök, matsalar, gemensamhetsutrymmen etc.

PADEL HALL - Pris mot förfrågan.

1700 kvm med 6 banor.

Villa Maria 6 Banors Padel Hall har en byggyta på ca 1700 kvm (72m x 23m) detta kräver en tomt med parkering på ca 2900 kvm (82m x 35m). Vi “skrädarsyr” er Padel Hall med antal banor etc, efter ert behov.

G 65 S DUBBELGARAGE fr, 850 tkr

47 kvm inklusive förråd.

Villa Maria dubbelgarage kan utformas och utrustas efter kunds val med bland annat, glasad gång / tunnel mellan hus och garage vilket är bekvämt under dåligt väder, golvvärme, solpanel på tak mm, övrigt håller garaget Villa Marias höga byggnads standard.

ATTEFALLSHUS 1 1/2 plan fr, 750 tkr

24 kvm 2 rum och kök, plus 11 kvm loft.

Villa Maria Attefallshus har designats efter dom nya attefalls reglerna med 30 kvm byggyta. Kök, vardagsrum och TV / Sovrum, ett rymligt badrum samt sovloft ger denna planlösning ett mycket rymligt Attefallshus. Huset kan fås med träpanels fasad.

ATTEFALLSHUS 2 1/2 plan fr 1,4 milj.

24 kvm + 24 kvm 3 rum och kök, plus 11 kvm loft.

Villa Maria har designat ett 2 1/2 plans Attefallshus som är anpassat för sutterängbyggnation som håller bygglovsstandarden för 30 kvm Attefallshus med 4 m takhöjd. Här får man ett mycket rymligt “litet hus” som till och med kan delas upp i 2 boende (förberett för koksmontage i bottenplan).

G 78 S ODLAREN fr, 1,7 milj.

Lägenhet 58 kvm + Garage 32 kvm.

Villa Maria Odlaren är en mycket bra “Kompletteringsbyggnad” till huvudhuset, man får ett rymligt garage samtidigt med en välplanerad lägenhet i 2 plan som kan användas som gästhus, hyras ut eller kanske till ett barn som i framtiden vill flytta ut.

Villa Maria

Villa Maria
Skogsgatan 93
587 23 LINKÖPING

E-mail

Villa Maria

Copyright © 2021 Villa Maria. All Rights Reserved.