smaller-logo.png
svenfino
svenfino

Par / radhus

I vissa fall kan uppförande av radhuslängor vara ett mer passande alternativ, både ekonomiskt och estetiskt om man jämför med villor eller lägenheter. En mindre tomtstorlek men ändå får den boende tillgång till en egen trädgård.

Ett radhus i lättbetongen har desutom goda värmeisolerings -egenskaper, eftersom temperaturskillnader och luftfuktighet reduceras beroende på lättbetongens tröghet vilket också jämnar ut uppvärmningskostnaden över året.

G 61 TPR VÄSTERVIK fr. 2 milj.

100 kvm 4 rum och kök, fördelat i två plan

G 61 TPR Västervik är ett välplanerat radhus i 2 plan med hög standard såsom vattenburen golvvärme i båda plan och FTX ventilation system. Övrigt får man Villa Marias högt satta byggnadsstandard med ytong bjälklag mellan våningarna samt fönster med 0,8 i U-värden. G 61 TPR Västervik är ett mindre radhus med ett pris och standard som banar väg för ett ekonomiskt boende.

G 127 TPP OSKARSHAMN fr. 2,1 milj.

105 kvm 4 rum och kök, fördelat i två plan

G 127 TPP är ett traditionellt rad / parhus med en öppen planlösning av kök och vardagsrum, rymligt bad / tvättstuga i första plan samt ett stort badrum i 2 plan för ett bekvämt och funktionellt boende, Villa Maria G 127 TPP Oskarshamn kan utföras som Parhus alternativt i en Radhuslänga, konstruktionen är anpassad för såväl ljud som brandkrav.

G 250 TPR RAD / PARHUS fr. 2,1 milj.

105 kvm 4 rum och kök, fördelat i två plan

G 250 TPR är ett traditionellt rad / parhus med en öppen planlösning av kök och vardagsrum, rymligt bad / tvättstuga i första plan samt ett stort badrum i 2 plan för ett bekvämt och funktionellt boende. Fasad kan fås med träpanel, Huskroppen kan byggas som ett parhus alternativt en radhus länga.

RADHUS G 78 TPR TYP 2 & 3 fr. 2,6 milj.

Typ 2: 130 kvm över 2 plan kvm 4 rum och kök, fr, 2,6 milj.
Typ 3: 5 rum och kök med 170 kvm över 3 plan. fr 3,4 milj

G 78 TPR Typ 2 & 3 kan kombineras eller sättas upp i parhus. Typ 3 med sin tredje våningsplan som vi kallar ”penthouse” har en gigantisk balkong på 25 kvm med direkt tillgång från sovrummet. Bottenplan i Radhus Typ 2 & 3 har stor öppen planlösning med kök och vardagsrum, badrum finns på varje våningsplan vilket skapar en bekvämligt boende.

G 103 TPR EKÄNGEN fr. 3 milj.

151 kvm 5 rum och kök, fördelat i två plan

G 103 TPR Ekängen. Från sovrummen på övre plan har man tillgång till en stor balkong och med en takhöjd på över 3,5 meter, ljusinsläpp ifrån de stora fönsterpartier, vilket tillsammans samspelar och ger en otrolig rymd och öppenhet i rummen. Två stora badrum samt ett öppet kök- och vardagsrumslösning skapar ett bekvämt och funktionellt boende.

G 96 TP NACKA fr. 3,6 milj.

81 + 81 kvm 4 rum och kök, 2 lgh.
G 96 TP är ett parhus med 2 lägenheter med utvändig trapp, huset är anpassat för att byggas ihop med garage/carport mellan parhusen, perfekt för en BRF. Lägenheterna har en mycket bra och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och köket har fått en praktisk köksö.

KONSTRUKTION

konstruktuion.jpg

Material och konstruktions -lösningar i ett Villa Maria radhus har noga valts ut för att hålla kraven för ett miljöanpassat och underhållsfritt byggande. Välkända materialproducenter / leverantörer har valts, som har sina filialer strategiskt lokaliserade runt om i Sverige. Detta medför ett avsevärt lägre koldioxidavtryck i samband med materialtransporterna.

BOENDEMILJÖ

boendemiljo.jpg

Villa Maria Ytong – stenhus har fantastisk isoleringsförmåga, håller värme ute på sommaren och kyla ute på vintern, vilket innebär låga energikostnader och ett bekvämt boendeklimat året om. Ytong konstruktionen bidrar också till en minimal bullernivå utifrån, minskar ljudspridning internt mellan rummen samt till grannar.

BOENDEKOSTNADER

boendekostnad.jpg

Välplanerade robusta radhus till en låg bygg / investeringskostnad som i sin tur medför humana boendekostnader till slutkund. I ett radhus har man i stort sett samma bekvämligheter som i en villa, närhet till natur och egen trädgård. Ett radhus kräver mindre underhåll än en fristående villa vilket bidrar till ett ekonomiskt och hållbart boende.

INTERIÖR

interiior.jpg

Villa Maria är arkitektritade hus där kunden har alla möjligheter att själv välja interiörleverantörer. Vi har valt en produktstandard för att ni som kund skall kunna få en mer komplett prisbild, men ni är ej låsta till vår standard, ni kan själva välja tillexempel vilken köksleverantör ni vill ha. Ni som kund har dessutom en bred valmöjlighet av bad, kök, golv m.m.

Villa Maria

Villa Maria
Skogsgatan 93
587 23 LINKÖPING

E-mail

Villa Maria

Copyright © 2021 Villa Maria. All Rights Reserved.