smaller-logo.png
svenfino
svenfino
  • Big Vildrosen 1

Villor

Vi arkitektritar ert drömboende helt efter era egna önskemål. Bestäm själv design- & planlösning, låt sedan våra duktiga medarbetare hjälpa dig att omvandla just dina kreativa och unika Idéer till att återspeglas i ditt drömboende..

Här nedan kan ni se några av våra husmodeller som ni kan använda som en slags inspirationskälla. Tillsammans hittar vi sedan rätt husmodell utifrån era drömmar, er stil, behov av praktiska lösningar eller skapa er egen variant av en husmodell.

ARBOGA fr. 1,5 milj.

70 kvm 3 rum och kök

Villa Maria Arboga är ett rymligt, traditionellt designat fritidshus. Kök / vardagsrum har en öppen planlösning, 2 stora sovrum och ett rymligt bad. Taket är förlängt över terrass med balkongdörr från sovrum. Med en balkongdörr och stora glaspartier i vardagsrummet får man ett mycket bra ljusinsläpp.

LOFTAHAMMAR fr. 1,7 milj.

70 kvm 3 rum och kök

Villa Maria Loftahammar har en mer ”modern” design om man jämför med Villa Maria Arboga. I övrigt har de båda husen samma planlösning och standard. Med en takhöjd på ca 3,4 meter och öppen planlösning görs detta hus till ett rymligt fritidshus med villastandard.

VÄSTERVIK fr. 2,2 milj.

93 kvm 4 rum och kök, plus 93 kvm oinredd övervåning

Villa Maria Västervik är ett perfekt hus för en ung familj som i framtiden vill växa med sitt hus. Den oinredda övervåningen är förberedd att inreddas, trapp finns där liksom ventilation och värme. Ett mycket prisvärt hus.

MÖRBYLÅNGA fr. 2,3 milj.

100 kvm 4 rum och kök

Villa Maria Mörbylånga har en 43 kvm öppen kök- och vardagsrumslösning med 3,6 meter takhöjd samt stora fönsterpartier som ger ett fint ljusinsläpp. Mörbylångas välplanerade planlösning och moderna design passar till familjeboende, eller kanske det ultimata fritidshuset.

ISTBO fr. 2,4 milj.

112 kvm 4 rum och kök

Villa Maria Istbo är ett hus med öppna ytor, stort loft med en “gångbro” över till en in och utvändig balkong. Vardagsrum och kök har en öppen planlösning med ca 6 meters takhöjd och takfönster som ger ett trivsamt ljusinsläpp. Loftet kan delas upp i 2 rum med en toalett vid behov.

GLADHAMMAR fr. 2,5 milj.

115 kvm 4 rum och kök

Villa Maria Gladhammar. Husets stora fönster i kök och vardagsrum suddar ut gränsen mellan ute och inne vilket också gör rummet ljust och luftigt. Från vardagsrummet och köket leder altandörrar dig vidare ut till husets två uteplatser.

RÅBY fr. 2,6 milj.

126 kvm 4 rum och kök

Villa Maria Råby har en klassisk lantlig exteriördesign. När man kommer in i den öppna lösningen mellan kök och vardagsrum, där halva huset är högt till tak, omvandlas den lantliga stilen till en mer modern och funktionell boendemiljö. Med 3 sovrum och ett rymligt bad tillsammans med den rymliga öppna lösning av kök och vardagsrum passar Villa Maria Råby till såväl en barnfamilj som ett äldre par.

BJÖRKUDDEN fr. 2,9 milj.

133 kvm 6 rum och kök

Villa Maria Björkudden är ett rymligt litet/stort 1 1/2 planshus med en balkong på 12kvm. 2 dubbla och 2 enkla balkongdörrar som leder ut till alla husets väderstreck och våningar. Öppna planlösningar för kök/vardagsrum samt allrum på våning 2.

EJDERBO fr. 2,9 milj.

130 kvm 4 rum och kök

Villa Maria Ejderbo är ett välplanerat 1 plans hus med 3 sovrum varav ett “Master” med en “Walk In” garderob och badrum. Ett rymligt förråd och och skafferi samt en öppen planlösning för kök och vardagsrum ger ett trivsamt och funktionellt boende.

OKTAGON fr. 3,1 milj.

151 kvm 5 rum och kök
Villa Maria Oktagon. Trots sin unika form och planlösning känns Oktagon som ett traditionellt 1 plans hus med träfasad på utvalda väggar och tegeltak. Hela huset har en öppen innertaklösning och ett otroligt ljusinsläpp i vardagsrum, kök och mastersovrum. 2 badrum, tvättstuga och 3 sovrum gör Oktagon till ett perfekt val för en stor familj. Den åtta-sidiga utformningen på huset ger en fantastisk 180 graders vy i från husets baksida. Den unika formen passar mycket bra till en mindre fyrkantig tomt.

V FORM fr. 3,2 milj.

150 kvm 5 rum och kök

Villa Maria V Form har en konstruktion med två huskroppar byggt i ett V. Takhöjd på 3,4 meter samt stora fönsterpartier ger ett otroligt ljusflöde in från den unika insyn- och vindskyddade ”Atrium” gården. Det här 1 plans huset har ett härligt och rymligt boende med 4 sovrum, 2 badrum och tvättstuga. Att förflytta sig igenom husets långa hallar med de stora fönsterpartierna och en utsikt mot en underbar innergård, ger ett intryck och känsla som måste upplevas. V Form är ett hus som kräver en bred tomt på grund av sin V formade huskropp.

NORSHOLM fr. 3,4 milj.

160 kvm 6 rum och kök
Villa Maria Norsholm är ett rymligt 1 1/2 plans hus med en klassisk lantlig design. Med de utvalda inslagen av modern fasadexteriör ger det huset en egen unik karaktär. Den öppna planlösningen, takhöjden och den inglasade utbyggnaden inger ett perfekt ljusinsläpp och rymd. Med den genomtänkta och välplanerade planlösningen passar det här huset till de flesta familjer, stora som små.

FORSSJÖ fr. 3,5 milj.

170 kvm 6 rum och kök, plus 14 kvm vindsloft

Villa Maria Forssjö är en rymlig 1-plans hus med invändig takhöjd på upp till 5 meter, vilket inger en rymlig och öppen planlösning. Takhöjden gör att utrymmen som normalt inte finns i 1-plans hus här utnyttjats. Exempelvis ett loft med ståhöjd tillgängligt med en trapp ifrån sovrum samt ett 7 kvm stort loftförråd. Att få ett ”master” sovrum med eget bad och ”walk in” garderob på totalt 31 kvm får Villa Maria Forssjö 170 kvm boarea att verka mycket större.

HERRÄNGEN fr. 3,6 milj.

175 kvm 6 rum och kök

Villa Maria Herrängen är ett 1 1/2 plans hus där halva husets yta är en öppen planlösning med 7 meters takhöjd, stora fönsterpartier tillsammans med 7 stycken takfönster ger ett otroligt ljusinsläpp ifrån all vinklar. Den moderna designen med det lantliga utförandet passar in i många olika miljöer. Huset planlösning passar såväl en barnfamilj som ett äldre par. Den andra våningen med sitt stora allrum, 2 sovrum och bad kan användas till barnen eller som en avskild gästavdelning.

VILDROSEN fr. 3,9 milj.

188 kvm 5 rum och kök

Villa Maria Vildrosen är ett 2 plans sutteränghus med en modern exteriör design, huset har en rymlig planlösning med bla matkällare, skafferi och flertal förråd. Öppen planlösning för kök och vardagsrum med upptill 4 meters takhöjd som ger ett bra ljusinsläpp. Ett “Master” sovrum med bad och “Walk in” garderob vilket ger ett bekvämligt och lyxigt boende. En stor altan / balkong på 46 kvm som funktionellt också utgör ett tak till carport, vilket utgör att man får en praktisk lösning mellan inne och ute.

BERGADALEN fr. 4,8 milj.

198 kvm 5 rum och kök, plus 41 kvm garage

Villa Maria Bergadalen är ett karaktärsfullt 1 1/2-plans hus med en imponerande rymd. Huskroppens skarpa konturer och effektfulla fönstersättning skapar en dynamisk fasad. En öppen planlösning för kök, hall och vardagsrum på ca 80 kvm, master sovrum med ”walkin” garderob, badrum och balkong. Bergadalen handlar om ljus, rymd och funktion.

SVALSÄTTER fr. 4,8 milj.

246 kvm 8 rum och kök, plus 21 kvm garage

Villa Maria Svalsätter är ett rymligt familjehus, med fyra sovrum på övervåningen, stort allrum och balkong. Huset är perfekt för den stora familjen, ett personligt hem där ni har gott om utrymme och kan trivas tillsammans.

STOCKHOLM fr. 4,8 milj.

246 kvm 8 rum och kök, plus 21 kvm garage

Villa Maria Stockholm har en liknade planlösning som Svalsätter men huset har en mer ”modern” design och är ett fullt utbyggt 2 våningshus, jämfört med Svalsätter på 1 1/2 med förhöjd takliv.

LA MARINA fr. 5,8 milj.

220 kvm 6 rum och kök, plus 46 kvm tak terrass

Villa Maria La Marina var ursprungligen designat för den Spanska marknaden, men pga efterfrågan finns nu La Marina även att tillhandahålla i Skandinavien. Ett mindre ”Mansion” med 4 sovrum, 5 badrum, Gym, Takterrass, 7 meters takhöjd, 3 st öppna spisar, stora fönsterpartier, invändig balkong mm La Marina är ett hus som har det mesta och lite till.

SVANHOLMEN fr. 6 milj.

324 kvm 7 rum och kök, plus 55 kvm garage

Villa Maria Svanholmen är huset med extra allt! Ett stort hus med en planlösning och design som skapar både rymd och ljusgenomströmning. Att i vardagsrummet kunna se 7 meter upp till tak, eller komma upp för trappan till andra våningen och se ner i vardagsrummet genom den öppna golvlösningen, det ger en lyxig känsla.

HOLMENKOLLEN fr. 6,4 milj.

241 kvm 7 rum och kök, plus 1 extra kök och 35 kvm garage

Villa Maria Holmenkollen har en fullt utrustad avskild lägenhetsdel på 55 kvm vilket kan hyras ut för att dryga ut boendekostnaden eller användas till ett barn som vill ”flytta ut”. Huset har rymliga gemensamma utrymmen såsom: stor takterrass på 40 kvm samt Spa/ Gym med bastu och toalett samt tvättstuga. En takhöjd på 4,5 meter tillsammans med de stora glaspartier ger ett otroligt fint ljusinsläpp och rymd till det rymliga kök och vardagsrummet.

GOTLAND fr. 6,8 milj.

305 kvm 8 rum och kök, plus balkonger på 56 kvm

Villa Maria Gotland har en öppen planlösning på närmare 80 kvm fördelat på kök, vardagsrum och TV rum. En mittplacerad öppen spis förmedlar en varm och gemytlig genomströmning tillsammans med en takhöjd på närmare 9 meter och väggtäckande glaspartier. Master Sovrum med öppen spis, ”walk in” garderob och badrum är en självklarhet i detta välutrustade lyxiga hus. De två stora balkongerna har man tillgång till genom ett flertal balkongdörrar från de olika rummen. Ett av de fyra rymliga badrummen är utrustad med en bastu. Tar man sig genom tvättstugan har man en inglasad utvändig gång till garaget, vilket är bekvämt vid dåligt väder.

GLADHAMMAR DUPLEX fr. 7,1 milj.

380 kvm 7 rum och kök, plus 47 kvm garage

Villa Maria Gladhammar Duplex har vuxit fram ifrån originalet Gladhammar (1 plans hus) till ett 2 plans exklusivt hus med garage. Med sina 380 kvm fördelat på 5 sovrum, 4 badrum, bastu, allrum, och balkong får man allt och lite till. Med sin unika design, med mycket fönster och högt till tak har man en öppen och ljus planlösning.

Villa Maria

Villa Maria
Skogsgatan 93
587 23 LINKÖPING

E-mail

Villa Maria

Copyright © 2021 Villa Maria. All Rights Reserved.